šokolādes kekss

recepte: Slapjais šokolādes kekss – Latvijai dzimšanas dienā!

ISLAK KAKAOLU KEK (Slapjais šokolādes kekss)

4 olas
2 glāzes cukura
1 glāze piena
1/5 glāzes labas eļļas
kakao
1 paciņa vaniļas
1 paciņa cepamā pulvera
2 glāzes miltu

Olas puto ar cukuru, saskaņā ar recepti vismaz 7-8 minūtes, bet man pietiek pacietības vien 4 minūtēm. :) Tad pievieno pienu un eļļu (man ir organiskā olīveļļa, par to, kā mainās garša, liekot citas eļļas, nezinu), atkal pakuļ. Tad cepamo pulveri, vaniļas cukuru, miltus, kakao un samaisa. Kakao es lieku tikmēr, kamēr man patīk krāsa :) – receptēs rakstīts 2-4 ēdamkarotes, bet man bija vismaz divtik, jo patīk riktīgi šokolādīgs. Glāzē atleju mīklu, pārējo lieku cepties 180* apmēram 40minūtes. Kad izņemts no krāsns, apleju ar atlieto masu, sagaidu, kad ievilksies un padzisīs, pārkaisu ar pūdercukuru un gatavs!

Daudz laimes Latvijai 95. dzimšanas dienā!

Šeit ir video, uz kurā minētās receptes ir balstīta mana recepte (pamēģināju 3 dažādas).

 

Posted by:

Inuta
No Stambulas līdz Antālijai. Kur tobrīd esmu, par to rakstu.

Reklāmas pauze

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (required):

Related articles

Back to Top