spinatu sautejums

recepte: Spinātu sautējums

ISPANAK YEMEĞİ (Spinātu sautējums)

  • 1 kg spinātu
  • 1-2 sīpoli
  • pusglāze rīsu
  • 2-3 ēdamkarotes eļļas
  • 1 tomāts
  • 2 glāzes ūdens
  • sāls, pipari, piparu pasta (biber salča)

Sīpolus smalki sagriež un apcep eļļā, pievieno smalki sagrieztu tomātu, 2-3 minūtes pasautē, tad pievieno ūdeni, sagrieztus spinātus, sāli, piparus, piparu pastu (ja nav, nekas traks). Kad spināti mīksti, pievieno rīsus un sautē vēl apmēram 15min, kamēr rīsi mīksti. Ja ir pa rokai, pievienoju arī sauju vārītus turku zirņus. Ēd ar jogurtu (turku jogurts=bezpiedeve jogurts) vai krējumu latviešu versijā. Sāta sajūtai piekož pašceptu graudu maizi :).

Labu apetīti/Afiyet olsun!

foto (c) www.yaniktencere.com

Posted by:

Inuta
No Stambulas līdz Antālijai. Kur tobrīd esmu, par to rakstu.

Reklāmas pauze

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (required):

Related articles

Back to Top